Positieve gezondheid.
Een massage geeft je niet alleen een ontspannen gevoel, er gebeurd meer in ons lichaam. De massage is er op gericht dat je daarvan bewust wordt.

Ik geloof dat de mens uit een lichaam en geest bestaat.  Als lichaam en geest naar elkaars signalen luisteren en handelen is de mens in balans. Herinneringen, ervaringen en verwachtingen brengen ons lichaam uit balans, soms onder invloed van  fysieke-, sociale- en werksituatie. Vaak worden de signalen genegeerd en raakt het lichaam uit balans.

Wat is balans
Als het lichaam te lang in spanning verkeert reageert het met een gevoel van pijn in een deel van het lichaam. Je bent dan in onbalans. Als er geen tijd is om te ontspannen wordt het pijnlijke lichaamsdeel gecompenseerd.

Bewust zijn
Hoe je lichaam reageert ben je maar voor een klein deel bewust. Het meeste gebeurd onbewust. Aandacht geven aan je lichaam door middel van massage herstelt het balans.

Het doel van de massage is de plek te masseren waar je de spanning en pijn voelt en je meer bewust te laten zijn van je lichaam en wat zich daarin afspeelt. Bewust zijn van je lichaam leidt tot verandering.

Bel voor een afspraak nummer 06-51977556 Op donderdagen en ‘s avonds